Цветанов: Ще спечелим изборите благодарение на доверието, което имаме от хората

Цветанов: Ще спечелим изборите благодарение на доверието, което имаме от хората
БГНЕС
A A+ A++ A

 

ГЕРБ ще спечели тези избори. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като ГЕРБ регистрира кандидат-президентската си двойка в ЦИК, пише БГНЕС.

Цветанов уточни, че не трябва да се подценяват и опонентите, и трябва да се отнасят с уважение и респект. „Аз съм убеден, че с нашата организация и с хората, които вярват в ГЕРБ и това, което ГЕРБ направи през всичките тези последни години, съм уверен, че ще спечелим изборите. И това е благодарение на доверието, което имаме от хората и смятам, че нашите кандидати са най-добри”, каза Цветанов.

С въпрос той започна отговора на въпроса как ще коментира мненията, че Цачева е слаба кандидатура. „Според вас, може ли да бъде слаба кандидатура председателят на българския парламент и то втори мандат, и то първата жена, която е станала председател на българския парламент? Защото от всичките останали наши опоненти, аз не виждам някой да е бил на такава ръководна позиция в държавното управление и в държавната законодателна дейност. Така че от тази гледна точка, смятам това повече за несериозно и някой търси нещо да изважда от контекста и да се прави на забележим”, каза Цветанов. „Но повярвайте, че г-жа Цецка Цачева има необходимите качества, има богат опит и аз съм убеден, че с нейната юридическа подготовка, на един дебат смятам, че тя ще изпъкне пред останалите с всичко това, което е минало като законодателство в българския парламент и с всички международни срещи, които е правила, за да прави и тя външната политика на България, синхронизирано с останалите институции”, каза Цветанов.

Той посочи, че председателят на НС ще излезе в неплатен отпуск. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"