Луис Енрике отави Щеген да играе без промяна

Луис Енрике отави Щеген да играе без промяна
Източник: futbol-tv.com
A A+ A++ A

 

Треньорът на Барселона Луис Енрике няма да иска от вратаря на тима Марк-Андре тер Щеген да променя стила си на игра. Наставникът сподели това след двубоя със Селта, който каталунците загубиха с 4:3, предаде БГНЕС.

Тер Щеген допусна безобразна грешка при четвъртия гол във вратата си, като при наглед безобидна ситуация опита да изпрати топката напред, но тя попадна в главата на чилиеца Педро Ернандес и влетя в мрежата.

"Ние си имаме собствена философия на играта и в нея действията на вратаря имат решаващо значение. Разбира се, в този епизод можеше да се вземе и друго решение, но за резултата отговорност на първо място нося аз", обяви Енрике след мача. Тер Щеген в същото време се извини на съотборниците си. "Борихме се до края, но последният гол се дължи на моя грешка. Искам прошка от отбора за случилото се. Исках да подам на Жорди, но сбърках. Ако това не се бе случило, щяхме да спечелим мача. Голът на Ернандес се дължи единствено на моето действие. Това обаче е единичен случай. Претърпяхме поражение, но трябва да продължим напред. Сега ще имаме почивка заради мачовете на националните отбори, после трябва да се върнем на предишния път", каза немският вратар. 

#Луис Енрике #Марк-Андре тер Щеген

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"