Славчев: Най-важното е всички в отбора да дадат максимума от възможностите си

Славчев: Най-важното е всички в отбора да дадат максимума от възможностите си
Източник: news7.bg
A A+ A++ A

 

Завърналият се в националния отбор на България по футбол Симеон Славчев сподели очакванията си от предстоящите световни квалификации с отборите на Франция и Швеция. На 7 октомври българите гостуват на „петлите” в Париж, а три дни по-късно е и визитата на Швеция, предаде БГНЕС.

„Много съм радостен, че съм тук. Контузиите ми свършиха. Предстоят ни много тежки мачове. Трудно е да се говори без обичайните клишета, но наистина най-важното е всички в отбора да дадат максимума от възможностите си. Не бива да правим големи изказвания – просто да работим и да покажем желание за игра. Лично аз не изпитвам страх от предстоящите ни съперници. Знам, че и двата тима разполагат с топ качество, но независимо от това ние ще излезем на терена и ще се раздадем максимално”, заяви Славчев.

Предстоящите квалификации коментира и друг от играчите на България – халфът на Легия Варшава Михаил Александров. „При нас няма напрежение. Смятам, че то трябва да е в другите отбори, тъй като ние няма какво да губим от тези мачове, можем само да спечелим. След като и Франция, и Швеция загубиха точки в миналия кръг – защо да не загубят точки и сега. В момента съм здрав, чувствам се добре и единственото, което ми остава е да покажа какво мога на терена”. 

#Симеон Славчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »