Асанж разкрива секретна информация за Клинтън

Асанж разкрива секретна информация за Клинтън
clubz.bg
A A+ A++ A

 

Основателят на ”Уикилийкс” Джулиан Асанж отмени планираната си пресконференция от балкона на еквадорското посолство в Лондон, вследствие на опасения за сигурността си. Въпреки това той все пак ще се появи – чрез видео връзка в Берлин във вторник сутринта, в 10:00ч. българско време, пише БГНЕС.

Освен да отбележи 10-годишнината на създаването на организацията си, Асанж има намерението да издаде дългоочакваната „Октомврийската изненада”, която се готви още от август. Според данните, които той сам пускаше в последните 2 месеца, става дума за секретна информация относно Хилари Клинтън, придобита от „множество документи от различни институции, които са свързани с кампанията”. Според Асанж, разкритието ще промени изцяло хода на изборите и ще „съсипе завинаги шансовете на Клинтън да стане президент”, каза той пред „Фокс нюз” миналия месец.

През лятото „Уикилийкс” публикува над 20 000 имейла на Националния демократичен комитет (НДК) половината от които компрометиращи бившата първа дама относно саботажа на Бърни Сандърс.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"