Апелативен съд Пловдив: Ради Минчев остава кмет на Перущица

Апелативен съд Пловдив: Ради Минчев остава кмет на Перущица
БГНЕС
A A+ A++ A

 

Публиката в зала 5 на Апелативен съд Пловдив избухна в ръкопляскания, когато апелативен съдия Иван Ранчев отмени решението на Окръжен съд Пловдив за отстраняването временно на кмета на Перущица Ради Минчев, пише БГНЕС.

Според Апелативния съд прокуратурата не е предоставила достатъчно доказателства, че в качеството си на кмет Ради Ненчев може да повлияе на следствените действия.

„Това беше една политическа инсинуация в предизборните времена срещу ДСБ”, каза партийният зам.-председател Атанас Атанасов, който присъства на делото на всичките му инстанции.

В съда днес бе внесена и подписка от жителите на Перущица, около 1500 души, в подкрепа на кмета. След края на заседанието Ненчев каза, че пет години вече шайка негодници пречат на работата му, но въпреки това общината е постигнала много. „Какво ли би било, ако ме бяха оставили да си гледам работата”, каза той. Според него въпреки проблемите с документацията за следствените действия, те са успали да представят навреме проектите си за инфраструктурата на града.

Връщам се на работа, каза Ради Ненчев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"