Трета поредна победа за Пламен Константинов с неговия "Локомотив" Новосибирск

Трета поредна победа за Пламен Константинов с неговия "Локомотив" Новосибирск
Източник: www.sportal.bg
A A+ A++ A

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов записа трета поредна победа в руската Суперлига. Воденият от него "Локомотив" Новосибирск надигра като гост "Енисей" Красноярск с 3:2 (25:15, 26:28, 25:22, 22:25, 15:11) в мач от третия кръг на шампионата, предаде бТВ.

Топреализатор в мача стана Алексей Спиридонов, който отбеляза 30 точки за "Енисей", но това не беше достатъчно за домакините да запишат първи успех от началото на сезона.

За победата на "Локомотив" мач най-резултатен бе Николай Павлов, който завърши с 25 точки, а Сергей Савин добави 22 точки.

"Локомотив" продължава да заема второто място във временното класиране с актив от 8 точки от 3 победи от 3 мача. Единствено шампионът "Зенит" Казан е с пълен актив от 9 точки след 3 чисти успеха от началото на сезона.

"Много труден мач. Преди месец отборът на "Енисей" беше друг. Ние направихме много грешки и разиграхме съперника. Той си повярва и се върна в играта. Ако претендираме за нещо сериозно, не трябва да допускаме такива грешки", коментира след мача Пламен Константинов.

#Пламен Константинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »