Цветанов: Ще проведем над 200 срещи в над 200 населени места, представяйки най-добрата кандидат-президентска двойка

Цветанов: Ще проведем над 200 срещи в над 200 населени места, представяйки най-добрата кандидат-президентска двойка
БГНЕС
A A+ A++ A

 

Нашата кампания за предстоящите избори ще бъде изцяло водена „Лице в лице”, ще има над 200 срещи в над 200 населени места, представяме най-добрата кандидат-президентска двойка - Цачева и Манушев, пише БГНЕС.

Това заяви днес в централата на партията Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ГЕРБ, предаде репортер на БГНЕС. Започнахме интензивната работа още през януари месец т.г., каза той и представи екипа си. ПР-а поема Никола Николов, маркетинга и анализите - Елен Герджиков, международната комуникация се осъществява от София Георгиева. Ще се придържаме към позитивното, към градивното, подчерта Цветанов.

Преди и аз да обещая позитивна кампания ще ви обясня какво разбирам под нея, каза Елен Герджиков. Това не е кампанията, която замества липсата на собствено политическо съдържание с измислени дилеми относно конкурентите си, продължи той. Знаем, че всички основни конкуренти на ГЕРБ не харесват това или онова в нашата кампания. Но ние не можем да направим нищо друго, освен да им пожелаем успех. Нашата кампания ще показва свършеното от ГЕРБ и свършеното от Цецка Цачева и ген. Манушев, конкретните ангажименти в интерес на българските граждани. Затова избрахме за слоган изречението: „Работим в интерес на гражданите”. Това е нашето разбиране за позитивна кампания, категоричен бе Герджиков. Ще бъдат използвани всички комуникационни канали, но продължаваме да смятаме, че личните срещи са най-важната част от кампанията. Затова сме включили една предизборна обиколка из страната. Ще направим всички възможно, за да покажем, че така трябва да изглежда съвременната политика, така трябва да изглеждат съвременните политици, подчерта той.

Основното мероприятие ще бъде в зала „Армеец” на 9 октомври, каза председателят на предизборния щаб. В цялата страна във всички областни и общински центрове ще бъдат изградени щабове, за да направим нашият график за посещения пълноценен, посочи Цветанов. Много са важни посланията до хората, които са част от политиката, която прави ПП ГЕРБ- „ България - фактор на стабилност”, „Сигурна европейска граница”, „Гарантиране на стабилност” и др. , смята той. Нашите кандидати ще посетят всички областни центрове, съобщи Цветанов. Закриването на кампанията ще бъде на 4 ноември в Пловдив, добави той. Нека не залагаме на компромати, на негативни кампании, призова Цветанов.

#Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"