ДПС искат отговор на въпроса КОЙ стои зад кандидатурата на Кристалина Георгиева

ДПС искат отговор на въпроса КОЙ стои зад кандидатурата на Кристалина Георгиева
hala.bg
A A+ A++ A

 

За провала ни в ООН - правителството колективно трябва да подаде оставка, заяви днес пред медиите в НС лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, пише БГНЕС.

В едно предишно изявление казахме, че ходът, който предприе в последния момент правителството на България е несериозен. В момента оценката ни е такава, че се изложихме пред чужденците и света, каза той. Нещо повече - световни медии излязоха със заглавие, че чистият избор на Генерален секретар на ООН стана мръснишки чрез включване на олигарси и задкулисие, като посочват и олигарха. Тук стои въпросът дали правителството има доблестта да отговори на въпроса КОЙ стои в този процес на задкулисието и КОЙ е олигархът, като международните медии го посочват, смята той.

От тази гледна точка - КОЙ доведе това задкулисие в този процес и мисля, че правителството трябва да даде този отговор, категоричен бе Карадайъ. А отговорността за това се носи по един начин, има един ход- без да се крият зад отделни персони, както се взе колективно решението, така и колективно да се подаде оставката на кабинета, заключи лидерът на ДПС. 

#лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »