ГЕРБ: Когато БСП се сблъска с истината е най-лесно да провали заседанието на парламента

ГЕРБ: Когато БСП се сблъска с истината е най-лесно да провали заседанието на парламента
www.focus-news.net
A A+ A++ A

 

БСП се заиграва със страховете на хората, а тогава, когато БСП трябва да се сблъска с истината, най-лесно е да провали заседанието на парламента. Това заяви депутатът от ПГ на ГЕРБ Георг Георгиев на брифинг в НС след скандалното прекратяване на пленарното заседание, пише БГНЕС.

Според Георгиев всичко казано от Нинова е било лъжа. „Това, което каза г-жа Нинова, че тези 160 млн. евро били отделени за настаняване, за разпределение по държавата на хаотично едва ли не дошли бежанци, е лъжа“, заяви той.

И обясни, че 80% от средствата ще бъдат инвестирани в охраната границата и обезпечаването ѝ с техника, а едва 20% -дадени за това да може държавата да осигури отсъствието и ненастъпването на хаос по изпълняване на ангажиментите за релокация. Това е нещо, което ние сме поели като ангажименти и което се изпълнява от държавите от целия ЕС, посочи той. Според него опонентите им се опитват да превърнат правителството и държавата в заложник на собствените си измами. Да кажеш, че не се изпълняват европейските разпоредби и че в България ще бъдат настанявани хора, незнайно откъде, не е вярно. Това са само и единствено принципи, благодарение на които българската държава може да реагира при неочакван, при изненадващ миграционен натиск, отбеляза депутатът от ГЕРБ. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници