Дешан: Отборът на България е добър отбор с технични играяи, но им беше трудно срещу нас

Дешан: Отборът на България е добър отбор с технични играяи, но им беше трудно срещу нас
Източник: www.focus-sport.net
A A+ A++ A

Селекционерът на Франция Дидие Дешан бе доволен от убедителната победа с 4:1 над България в световната квалификация, играна на "Стад дьо Франс". Според него успехът е дошъл трудно, а на българите не им е било никак лесно срещу неговия отбор, предаде бТВ.

"Не беше никак лесно да победим България, получихме гол в началото. На международно ниво няма как да има лесни мачове. Искахме да вкараме повече на България, но този резултат е добър за нас", каза Дешан. 

"Трудно е да говоря за България, играха добре момчетата, бях ги гледал и преди. Добър отбор с технични играчи с качества, но тази вечер им беше трудно срещу нас", добави французинът. 

Един от ключовите играчи на "петлите" в днешния мач - Антоан Гризман, не спести похвали по адрес на съотборника си в "Атлетико" Мадрид и националния отбор Кевин Гамейро, който отбеляза два гола за победата:

"Страхотен нападател и чудесен човек. Прекарваме много време заедно на терена, както и извън него. Кевин е шегаджия и имаме сходно чувство за хумор. Обича подаванията в дълбочина и аз се опитвам да му осигурявам подобни пасове", каза Гризу.

"Той вече ми е асистирал три пъти, така че съм доволен, че и аз успях да му се реванширам тази вечер. Най-силното му качество е, че не никога не излиза обременен на терена и играе както си знае", добави той.

#Дидие Дешан #Стад дьо Франс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"