Борисов: Трябва да сме първи на първия тур. Няма да ставам маймуна като Станишев

Борисов: Трябва да сме първи на първия тур. Няма да ставам маймуна като Станишев
Източник: clubz.bg
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов поиска ГЕРБ да са първи на първия тур от членовете и симпатизантите при откриването на предизборната кампания на формацията в зала "Арена Армеец" днес, предаде БНТ.

Трябва да сме първи на първия тур, категоричен е той. "В противен случай няма да ставам маймуна като Станишев, да ме бие някой" и още вечерта, по думите му, "ще се дръпнем , да дойдат тези, които българите ще изберат".

Борисов обяви, че е оптимист за избраната кандидатпрезидетска двойка на ГЕРБ - Цачева-Манушев. На политическите опоненти отговори - "Дали Цачева е бойкоборисова пола, аз пола не съм си слагал, не знам как изглеждам, но да си генерал в пола ми се вижда доста по-смешно".

По думите на премиера, нито от БСП, нито от ДСБ някога ще обичат ГЕРБ. Онези, които събаряха банки преди две години - тръгват да лъжат народа, посочи лидерът на политическата сила. Бойко Борисов истински се е ядосал, че толкова години е бил толерантен към тях.

Той ги обвини, че тази сутрин са стигнали до наглостта да му приписват Орешарски. Кой нормален ще гласува за него, аз го ненавиждам, не искам да бъде в политиката, такива щети ни нанесе, призна Борисов.

Толерантността остава за вас - обърна се той към Цачева и Манушев, ние повече няма да сме толерантни, зарече се Бойко Борисов. Все пак пожела на противниците си в политиката много успехи.

Преди това той защити решението си за номинациите на Цачева и Манушев с това, че е търсил хора, за които е сигурен , че са добри. Премиерът изброи и някои от постиженията на управлението на ГЕРБ и намеренията на кабинета - да даде 220 млн. лв. повече за учителите, за армията - 130-140 млн.

"Да се прекръстим че българският народ няма такива президентски двойки като в САЩ, това е голям късмет за нашата нация", завърши изказването си Борисов.

 

#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници