Наблюдателни зрители! Една от най-коментираните теми в дебата Клинтън-Тръмп е муха върху лицето но Хилари

Наблюдателни зрители! Една от най-коментираните теми в дебата Клинтън-Тръмп е муха върху лицето но Хилари
www.headlinepolitics.com
A A+ A++ A

 

Една от главните теми от телевизионния дебат Клинтън-Тръмп, обсъждани в социалните врежи Туитър и Фейсбук, неочаквано стана муха, кацнала върху лявата вежда на Клинтън.

Това съобщи вестник „Хил" след политическата дискусия в Сейнт Луис между двамата претенденти за президентския пост на САЩ, пише БГНЕС.

„Социалните мрежи изведнъж се възбудиха от случая с муха върху лицето на Клинтън“, пише изданието. На публикуваната от него снимка се вижда насекомото, кацнало върху лявата вежда на бившия държавен секретар по външната политика (или министър на външните работи – ред.). Но Клинтън „дори не се опита да я махне“, констатира медията. Съперникът на бившата първа лейди Доналд Тръмп сигурно „нарочно е накарал мухата да попречи“ на представителката на Демократическата партия, коментира един от ползвателите на мрежите, цитиран от „Хил“.

При това „най-бдителните“ ползватели отбелязват, че насекомото е „летяло край Тръмп, но избрало за своя мишена именно Клинтън“, защото се „уплашило да се срещне лице в лице“ с републиканеца.

Освен това някои шеговити допитвания, организирани импровизирано от ползвателите на Туитър, посочват като победител от дебата не Клинтън или Тръмп, а именно мухата, макар и с незначителен превес.

Сегашните телевизионни дебати между двамата кандидат президенти са вторите. Първите се състояха на 26 септември в Университета Хофстър. Третият дебат ще е на 19 октомври в Лас Вегас, щата Невада. 

#муха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »