Пропадане на пътно платно край Велико Търново затруднява движението

Пропадане на пътно платно край Велико Търново затруднява движението
www.borbabg.com
A A+ A++ A

 

Спокоен е трафикът в центъра на града в ранните сутрешни часове. Пътните настилки в града са сухи, времето е ясно, пише Агенция Фокус. По-интензивно е движението на кръстовищата пред Съдебната палата и пред сградата на Пощата, както и в района на пътен възел „Качица“.
 
 
Добри са условията за пътуване на територията на областта. Отворен за движение е Проходът на Републиката. Въпреки това там остава в сила предупреждението за опасност от падащи камъни. От Агенция "Пътна инфраструктура" съветват шофьорите да карат внимателно.
 
 
Затворен за движение на моторни превозни средства над 10 тона е проходът Твърдица - Елена. Движението на път Елена - Твърдица, от км 47 до км 48, се осъществява в една лента поради пропадане на пътното платно. На път Дебелец - Плаково - Средни колиби - Елена, поради лошо експлоатационно състояние е ограничено движението за товарни автомобили над 10 тона. Обходният маршрут е Дебелец - Велико Търново - Лясковски кантон - Мерданя - Златарица - Златаришки кантон - Елена, и обратно. Затворен поради свлачище е път Царски извор – Драганово. Обходеният маршрут е Царски извор - Сушица - Драганово, и обратно. Екипи на КАТ „Пътна полиция“ следят за превишена скорост в областта. 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"