Националите до 21 години тренираха в Стара Загора за мача с Румъния

Националите до 21 години тренираха в Стара Загора за мача с Румъния
Източник: gong.bg
A A+ A++ A

 

Младежкият национален отбор до 21 г. проведе официалната си тренировка преди последния мач от евроквалификациите срещу Румъния в Стара Загора. България посреща Румъния утре, началният час на мача е 18:00, предаде БГНЕС.

Националите под ръководството на селекционера Антони Здравков тренираха с настроение и желание. Наставникът е сигурен, че момчетата му могат да се справят с румънските си връстници и да постигнат необходимата победа, която ще им осигури второто място в групата.

"Обстановката след загуба (0:3 от Дания), макар и от силен съперник няма как да е приятна. Както на момчетата, така и на ръководителите и треньорите не им е приятно. Мачът с Румъния е директна битка за второто място, убеден съм, че нашите футболисти имат нужното желание и възможности да победят отбора на Румъния и да се затвърдим на втората позиция", коментира Здравков.

Относно футболистите Радослав Цонев и Христо Попадийн, които бяха отстранени от тима поради самоволно напускане на хотела и неспазване на вечерния час по време на лагера в Стара Загора, селекционерът Здравков бе лаконичен: "Темата с изключените играчи е приключила и решението е взето". 

#България #Румъния

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"