Монтана спечели международния турнир по волейбол в Пазарджик

Монтана спечели международния турнир по волейбол в Пазарджик
Източник: gong.bg
A A+ A++ A

 

Монтана Волей спечели международния приятелски турнир по волейбол за мъже, който се проведе от петък до неделя в град Пазарджик, с участието още на домакините от Хебър, ЦСКА и Орестиада (Гърция), предаде БГНЕС.

В последния ден от надпреварата тимът, воден от Даниел Пеев, победи домакините от Хебър с 3:1 (25:21, 21:25, 25:20, 25:18). По този начин Монтана записа три поредни успеха в турнира. В първите два дни съставът от северозападния град се наложи над Орестада (Гърция) и ЦСКА с по 3:0. Повече от 800 зрители присъстваха по трибуните на местната зала "Васил Левски", като направиха страхотна атмосфера и подкрепяха своите във финалния мач на турнира.

Най-резултатен за гостите от Монтана бе Георги Михалев с 18 точки и 49% ефективност в атака. За домакините от Пазарджик Любослав Симеонов записа 12 точки и 38% ефективност в атака.

Домакините от Хебър останаха на второ място с две победи и една загуба. За Монтана това е втори пореден турнир, който отборът печели по време на подготовката за новия сезон. Преди седмица тимът завърши на първо място и в Тетевен.

ЦСКА завърши на трето място в приятелския турнир в Пазарджик, след като "червените" записаха една победа и две загуби. В последния ден от турнира ЦСКА се наложи над гръцкия Орестиада с 3:0 гейма (25:19, 25:20, 25:16). 

#Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"