Задържаха Й. Г. по обвинение за изнасилване на едно от избягалите от дома за сираци деца

Задържаха Й. Г. по обвинение за изнасилване на едно от избягалите от дома за сираци деца
Източник: www.dailypress.bg
A A+ A++ A

 

С постановление от 10.10.2016 г. на прокурор при Софийска градска прокуратура до 72 часа бе задържан Йордан Георгиев за изнасилване на малолетно лице, съобщиха от прокуратурата, предаде БГНЕС.

Пострадалото 13-годишно момиче заедно с още две деца от дом за настаняване в столичния квартал „Люлин” решили да го напуснат и през този уикенд да отидат на гости при позната на едно от тях. Те нямали пари за път и затова решили да заложат мобилния телефон на пострадалата. За целта отишли на столичния пл. „Лъвов мост”, където малолетното момиче се запознало с Йордан Георгиев.

Той й казал, че ще я заведе до заложна къща. Пострадалата тръгнала с него. Двамата отишли до кв. „Враждебна”. Там Георгиев й нанесъл няколко удара, заплашил я с нож, а след това я изнасилил. После я завел във фургон в същия столичен квартал, където тя останала през нощта. Там Георгиев отново изнасилил момичето.

На сутринта той я завел обратно на „Лъвов мост” и я пуснал да си ходи. До момента Георгиев е осъждан 14 пъти за извършени кражби и грабежи. Разследването по случая продължава.

#Йордан Георгиев #изнасилил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »