Дунав пусна билетите за мача с Монтана

Дунав пусна билетите за мача с Монтана
Източник: gong.bg
A A+ A++ A

 

Билетите за мача Дунав - Монтана са вече в продажба, съобщиха от ръководството на русенци, предаде БГНЕС.

Те са вече достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч. и в събота от 10 до 14 ч. Пропуските са с цени от по 5 лв. Те се пускат поетапно в продажба, като първо са тези за Централната трибуна, след това за блоковете на сектор А и т.н. "Драконите" посрещат тима от северозападния град на "Лудогорец Арена" в Разград на 16 октомври, неделя, от 20 ч. в двубой от десетия кръг на Първа лига.

Към момента монтанци са предпоследни в класирането с едва 4 точки. Русенският отбор е на третата позиция с актив от 17 точки. След зашеметяващия си старт в елита, където заслужи място след 25-годишна пауза, "Дунав" обаче допусна две поредни загуби с 1:2 от "Ботев" Пловдив и с 0:2 при гостуването си на "Левски" в София. Въпреки това Антон Огнянов заслужи приз за футболист номер 1 за месец септември у нас. Той бе категоричен, че русенският тим ще преследва задължителна победа над "Монтана".

Любителите на футбола в Русе също повече от всякога са убедени във възможностите на "драконите" и застават отново твърдо зад треньорския щаб на Веселин Великов, Людмил Киров и Пламен Донев и техните футболисти. Вече дори е в ход и организацията за поредното пътуване до Разград. Зад нея стои фен клуб "Дунав завинаги". Записванията с плащане на цената от 5 лв. се правят само на улица "Ангел Кънчев" 23 в агенция за недвижими имоти "Стефани" и магазин "Големи дрехи за големи хора". Колоната, в която отново се очаква да се включат и автомобили, се събира от 17:30 ч. до зала "Дунав". 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници