Тръмп: Разкритията на Уикилийкс показват, че Клинтън е лъжкиня

Тръмп: Разкритията на Уикилийкс показват, че Клинтън е лъжкиня
http://www.bulgariasega.com/
A A+ A++ A

 

Кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп нарече потресаваща изнесената от Уикилийкс кореспонденция на сътрудници на кампанията на неговата съперница Хилъри Клинтън, но американската преса не иска да я използва, съобщава БГНЕС.

"Проблемът е, че аз бих искал да използвам това. Но пресата не иска да пише за това. Пресата с голяма неохота говори за Уикилийкс, вие знаете това. Укилийкс е потресаващ. Онова, което публикува, показва, че тя е истинска лъжкиня. Говори различни неща на дъщеря си и на обществеността. Но пресата не обръща внимание", казва Тръмп пред телевизия FOX News.

Във вторник вечерта Ройтерс съобщи, че ФБР разследва публикуването на поверителни писма на шефа на предизборната кампания на кандидата за президент от Демократическата партия на САЩ Хилъри Клинтън - Джон Подеста. По-рано във вторник Уикилийкс публикува третата част от поверителните писма на Подеста. Първата част беше на 8 октомври, а в понеделник сайтът публикува втората порция.

Според Ройтерс, Подеста казва, че разследването на ФБР е част от по-широко разследване на хакване на компютърните системи на Демократическата партия. Според него зад кибератаката стои Русия и може би е в сговор с конкурента Клинтън - кандидат президент на САЩ от Републиканската Доналд Тръмп. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"