Пламен Орешарски: Депутатите на Борисов имат опит да бойкотират Народното събрание

Пламен Орешарски: Депутатите на Борисов имат опит да бойкотират Народното събрание
http://banks.dir.bg/
A A+ A++ A

 

“Днес отново парламентът спря работа, въпреки че ГЕРБ този път са мнозинство. Депутатите на Борисов очевидно натрупаха опит да бойкотират Народното събрание и продължават да го правят и когато те са отговорни за неговата работа”.

Това заяви независимият кандидат за президент Пламен Орешарски във връзка с решението да се прекрати работата на Народното събрание месец преди изборите, информира БГНЕС.

“Не е случаен фактът, че одобрението на дейността на НС падна под 10 % при над 40 % в началото на управлението на Борисов през 2009 година. С решителния принос на кандидат-президентката Цецка Цачева в това демонстративно рушене на авторитета на парламента, в иначе парламентарната ни република“, добави той.

Според него твърденията, че отпуската от близо месец, която бе гласувана днес, няма да се отрази негативно, са доста нелепи.

“Само един факт – за първи път от края на миналия век проектобюджетът за следващата финансова година няма да бъде внесен и разгледан в съответните срокове. Но, напълно в Борисов стил – нищо от нормалния свят няма значение”, категоричен е Орешарски. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »