Кирьос: Феновете не знаят през както преминавам. Не има дължа нищо

Кирьос: Феновете не знаят през както преминавам. Не има дължа нищо
Източник: SportVox
A A+ A++ A

 

Най-скандалният играч в елита на световния тур – Ник Кирьос, се забърка в нови проблеми, след като си навлече гнева на публиката в Шанхай с несериозното си представяне срещу Миша Зверев, предаде БГНЕС.

Австралиецът се намираше в отлично форма, като миналата седмица спечели най-голямата титла в кариерата си, триумфирайки на надпреварата в Токио, а онзи ден започна Мастърса в Шанхай с победа в два сета над Сам Куери. Вчера обаче той нарочно направи двойна грешка по средата на първия сет, за да подари един гейм на съперника си, което принуди съдията на стола Али Нили да го предупреди да играе професионално. Кирьос обаче продължи в същия дух през втората част, като в крайна сметка загуби с 3-6, 1-6, а междувременно се скара и с човек от публиката.

На пресконференцията след двубоя той сподели, че не разбира реакцията на феновете. „Ако те знаеха за какво говорят, щяха да са на корта и да бъдат успешни. Не ги разбирам, те не знаят през какво преминавам. Не им дължа нищо, това си е мой избор. Не съм ги карал да идват и да ме гледат, могат просто да си тръгнат. Ако си толкова добър, че да ми даваш съвети, защо не си на корта?“, заяде се Кирьос. 

#Ник Кирьос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници