Каракачанов: ДОСТ трябва да бъде забранена

Каракачанов: ДОСТ трябва да бъде забранена
Източник: kanal3.bg
A A+ A++ A

Какво още трябва да направи Местан, за да стане ясно, че открито обслужва интересите на чужда държава, пита кандидатът за президент, издигнат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, Красимир Каракачанов в страницата си в социалната мрежа, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Така той коментира разпространената от партията на Местан информация за официална среща с Ердоган. Делегация на ДОСТ начело с председателя Лютви Местан е била приета от турския президент.

Време е за пълно разследване и забрана на тази партия, категоричен е Красимир Каракачанов. От партийната страница на ДОСТ става ясно, че са присъствали народни представители от управляващата партия в Турция, както и говорител на Ердоган, но не става ясно какво са обсъждали, какви ангажименти са поели уж българските политици към турския президент. Очевидно е едно – партията на Местан се чувства у дома си в турската столица, която все повече се превръща в център на една тоталитарна ислямистка държава. Това ли е моделът, който ще предложат на българите ДОСТ, последователите на ердогановата идеология, продължава коментарът на кандидата за президент. 

Той припомня, че част от отговорностите на българския президент са свързани с националната сигурност и при подобна информация той следва да поиска службите да разследват обвързаности на български политически формации с чужди държави. 

Сигурен съм, че сегашният президент ще пропусне това си задължение, затова е нужна промяна, нужен е президент патриот, за когото България е над всичко. Затова след 6 ноември аз няма да го пропусна, завършва Красимир Каракачанов. 

#Красимир Каракачанов #ДОСТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"