Едно от жените, обвинили Тръмп в сексуално насилие е българка

Едно от жените, обвинили Тръмп в сексуално насилие е българка
Нова телевизия
A A+ A++ A

 

Една от жените, които обвиняват кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в сексуално насилие, е с български корени.

Наташа Стойноф е дъщеря на български гражданин. Дълги години тя работи като репортер за известното списание „People” и редица други американски светски издания, пише БГНЕС.

Изпълнявайки служебните си задължения, Наташа редовно се срещала с Тръмп и семейството му. Присъствала дори на сватбата му с Мелания. Била и чест гост в именията на милиардера, включително в Trump Tower в Ню Йорк.

„Отношенията ни бяха професионални, но и до голяма степен – приятелски”, споделя Наташа пред „People”.

През 2005 г. тя отива в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, за да направи материал по повод първата година от брака му с Мелания. Журналистическият екип прави кратка почивка по време на интервюто и серията от фотосесии на семейството. Докато Мелания – тогава в напреднала бременност, отива да смени тоалета си, Доналд предлага на Наташа да я разведе из имението. Казва й, че има една „специална и невероятна стая”, която непременно трябва да види.

След като двамата влизат вътре, Тръмп изведнъж затръшва вратата и внезапно започва да целува журналистката.

„Той ме притисна до стената и буквално пъхна езика си в гърлото ми”, спомня си Наташа.

Тя започва да се съпротивлява, но се оказва трудно да се откопчи от прегръдките му.

„За щастие, след минута в стаята влезе икономът и каза, че Мелания е готова да продължим с интервюто”, продължава разказа си Наташа.

Когато се върнали в дневната, репортерката положила огромни усилия да се държи нормално, за да може да довърши работата си.

Тръмп седнал на стола срещу нея и уверено казал: „Нали знаеш, че двамата ще имаме връзка?” и започнал да й разказва в кои скъпи ресторанти ще я заведе. Така било и при аферата му с Марла Мейпълс – втората му съпруга, с която първоначално изневерява на първата – Ивана Тръмп.

„Сексът с Марла тогава беше най-хубавият, който някога съм правил”, разказва милиардерът.

При появата на Мелания в помещението, той моментално започва да се държи така, сякаш нищо нередно не се е случило.

Когато се върнала в хотелската си стая, Наташа била обзета от гняв, който постепенно се превърнал в страх. Затова и споделила потресаващата история само с един колега от редакцията на „People”, но отказала да я разкаже публично. Поискала от мениджмънта само да я освободи от ангажиментите й, свързани с отразяването на събитията около семейство Тръмп.

Няколко месеца по-късно срещнала Мелания, минавайки покрай Trump Tower. Вече младата майка я прегърнала и попитала защо вече не посещава дома им. В отговор, Наташа само се усмихнала и казала: „И ти ми липсваше”.

Сега журналистката решава да разкрие пред света какво е преживяла, защото „Тръмп иска да стане президент на нашата страна”. И, за да напомни на милиардера, че противно на твърденията му, не всички жени, на които е посягал сексуално, са били съгласни с това.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"