През почивните дни ще е топло, следващата седмица започва с дъжд

През почивните дни ще е топло, следващата седмица започва с дъжд
http://www.az-deteto.bg/
A A+ A++ A

 

Слънцето и облаците ще се редуват през предстоящите почивни дни. Валежи се очакват само на места в неделя. От понеделник времето ще се развали и ще застудее, пише БГНЕС.

В съботния ден дневните температури ще бъдат между 15 и 20 градуса. Ще има разкъсана облачност, като валежи не се очакват. Сутрешните температури ще бъдат ниски – между 2 и 8 градуса.

В неделя слабо ще захладнее. Ще има повече облаци над източната половина от страната, като се очаква там да превали дъжд. Максималните температури ще бъдат между 15 и 20 градуса, по-ниски по Черноморието, по-високи в Югозападна България. За София – около 18 градуса.

Новата седмица ще започне със захлаждане и валежи от дъжд. В понеделник – 17 октомври ще вали над цялата страна. Температурите ще се понижат и ще бъдат между 8 и 14 градуса, по Черноморието около 15-16 градуса. За София минимална температура около 7, максимална около 12 градуса.

Във вторник – 18 октомври, ще остане хладно и предимно облачно, като дъжд се очаква да превалява само по Черноморието. Дневните температури ще бъдат между 9 и 15 градуса, за София около 14 градуса.

В сряда – 19 октомври се очаква да има малко повече слънце, валежите навсякъде ще спрат. Дневните температури ще се повишат с градуса-два и ще бъдат между 12 и 18 градуса, за София около 15 градуса.

В четвъртък – 20 октомври ще се заоблачи повече, но не се очакват валежи. Максималните температури навсякъде ще бъдат над 15 градуса, като ще достигат около 19 градуса в Южна България.

В петък – 21 октомври ще има и слънце, и облаци, като ще превалява дъжд в Северозападна България. Температурите остават същите – между 16 и 19 градуса. В събота и неделя времето ще остане без съществена промяна. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници