Поетапното пускане на парното започна

Поетапното пускане на парното започна
http://www.banker.bg/
A A+ A++ A

 

„Топлофикация София” започва от днес поетапно общото пускане на отоплението в столицата, пише БГНЕС.

Първо отоплението ще заработи в детските, учебните и здравните заведения, в които то все още не е пуснато. След това поетапно парното ще бъде включено в жилищните сгради във всички райони и накрая в административните сгради, уточниха от „Топлофикация”.

От дружеството напомнят гражданите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиенти да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"