Живков: Разполагаме с перспективен отбор

Живков: Разполагаме с перспективен отбор
Източник: Народен спорт
A A+ A++ A

 

„Имаме млад, перспективен отбор. Виждаме бъдещето в хората, които привлякохме и на които ще залагаме. Наясно сме, че те все още не са готови и завършени състезатели, но нашите амбиции са те да развият своите индивидуални качества, а впоследствие и отборни. След това вече ще можем да търсим по-сериозни резултати в бъдеще. Друга наша цел е по-възможно най-бързия начин да възстановим основните ни играчи от миналата година, които все още лекуват контузии.” Това заяви наставникът на волейболния шампион на България при мъжете Добруджа 07 Мирослав Живков преди началото на новия сезон в родното първенство, предаде БГНЕС.

„Направихме близо 10-11 контроли, които ни дадоха някаква ясна оценка къде се намираме, с какво разполагаме и какви ще бъдат целите ни през годината. В момента разполагаме с 18 състезатели, от които 3-4 са много млади и са част от детско-юношеската школа на Добрич. Гледаме малко по-напред в бъдещето и затова идеята ни е да заложим повече на нашата школа”, каза още младият специалист.

Живков не пропусна да коментира и историческото първо издание на финала за Суперкупата на България. В много оспорван и атрактивен двубой, игран пред пълни трибуни в спортната зала “Васил Левски” в Пазарджик, неговият тим отстъпи на Нефтохимик 2010 (Бургас) с 2:3 (23:25, 25:20, 34:32, 15:25, 12:15). „Един много интересен мач, достоен за финал на Суперкупата. Имахме своите шансове. Искам да поздравя своите състезатели, които се представиха достойно, поздравления и за съперника, който изигра много добър мач, успя да издържи в решителния пети гейм и в крайна сметка да спечели.” 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници