Властите в Мексико намериха шетима с отрязани ръце край път в Тлакуепаке

Властите в Мексико намериха шетима с отрязани ръце край път в Тлакуепаке
Източник: Novini.bg
A A+ A++ A

 

Петима мъже и една жена с отрязани ръце и с чела, белязани с надписа „Аз съм крадец“, бяха открити в западно Мексико, предаде БГНЕС.

Жертвите са били осакатени от престъпна групировка, занимаваща се с наркотрафик. Бандитите също така изоставили на пътя трупа на убит мъж и две торби с отрязаните крайници на жертвите. Престъплението е било извършено в Тлакуепаке, близо до Гуадалахара, втория по големина град в Мексико.

“Те са в деликатно здравословно състояние“, каза пред репортери местният полицейски шеф Роберто Лариос. Той допълни, че чуканите на ампутираните им ръце били обвити с найлон.

Наркокартелите в Мексико често захвърлят разчленени тела на техни жертви по пътищата на страната, поради което откриването на шестимата осакатени, но все пак живи, е изключение. Мъртвият е мъж на 39 г., който е бил пребит до смърт, а неговите ръце не са отрязани. Той е бил съпруг на жената, която е сред жертвите. Другите петима мъже са на възраст между 25 и 43 г. Властите подозират, че ужасното престъпление е свързано с наркотрафика.

Според очевидци жертвите били откарани до мястото, където впоследствие били открити, с два автомобила и зарязани там с бележка, която гласи, че „това се случва с нас, след като сме крадци“.Посланието било подписано от „елитна група против крадците“, която се заканва да наказва освен крадците, и хората, които малтретират жени и деца.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници