Дерменджиев: Арсенал е фаворит, но ние ще играем играта си

Дерменджиев: Арсенал е фаворит, но ние ще играем играта си
Източник; БНР
A A+ A++ A

 

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист преди сблъсъка с Арсенал от Шампионската лига. Разградчани днес отпътуваха за Лондон, където утре ще излязат срещу "артилеристите" от 21:45 часа българско време, предаде БГНЕС.

"Арсенал е фаворит в този мач, може би и в групата, но отборът ни вече има достатъчно рутина и вече не се притеснява и страхува от такива отбори. 20 години подред са в топ - четворката на Англия, всяка година играят в Шампионска лига, много добър отбор са и тази година дори са по-силни от предните сезони. Тръгнаха много добре както в първенството, така и в Шампионската лига, за разлика от предната година. Като свърши мача, тогава ще говорим. Отиваме да играем играта си, запознати сме с качествата им. За клуба, пък и за България е добре, че играем в ШЛ с такива тимове. Ние също имаме бързи и комбинативни нападатели", каза Дерменджиев.

На въпрос дали очаква при негативен резултат съдиите да окажат някаква подкрепа на домакините, Дерменджиев отговори: "Не, не очаквам, въпреки че това наистина е един турнир на богатите. Никога не съм ги коментирал съдиите, сега пак няма да го направя, защото мисля, че всичко ще бъде реално", коментира още той.

Всички играчи на българския шампион са готови за мача, с изключение на трайно контузения ляв бек Витиня. 

#Георги Дерменджиев #Шампионската лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"