Роналдо призна, че Карлос е спасил живота му след като загунил съзнание

Роналдо призна, че Карлос е спасил живота му след като загунил съзнание
Източник: Анжи
A A+ A++ A

 

Легендата на Реал Мадрид и Бразилия Роналдо разкри, че неговият приятел и бивш съотборник Роберто Карлос му е спасил живота през 1998 г. в нощта преди финала на Световното първенство във Франция, предаде БГНЕС.

"С Роберто съм бил заедно повече нощи, отколкото с всички жени в живота ми, взети заедно. Ако не беше той, сега нямаше да съм сред живите. Това се случи една нощ. Бяхме в стаята ни в хотела и реших да подремна. По-нататък помня само, че започнаха конвулсии. Дори загубих съзнание. Отначало той е помислил, че го будалкам, но е успял да реагира и ме спаси", разказа Роналдо в интервю за Onda Cero.

Случката се е разиграла непосредствено преди финала на Мондиал 1998, в който Роналдо мистериозно не се появи на терена. Относно травмите, които съпътстваха славната му кариера, Феномена обвини за тях бившите си клубове Интер и Барселона, които са използвали неправилни методи за тренировките му. За нощните си похождения в Мадрид Роналдо сподели: "Флорентино Перес ме караше да си стоя повече в къщи и ми даваше за пример Луиш Фиго. Отговарях му, че ако имам жена като тази на Фиго, без съмнение ще прекарвам повече време в дома си". 

#Роберто Карлос #Роналдо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »