ДПС подкрепя Пламен Орешарски за президент?

ДПС подкрепя Пламен Орешарски за президент?
Novini.bg
A A+ A++ A

ДПС с официална подкрепа за Пламен Орешарски на президентските избори. Очаква се Движението да обяви това решение утре след заседание на партийното ръководство.  От свои източници NOVA научи, че то е взето в по-тесен формат още днес.

Припомням, че инициативен комитет почти инкогнито регистрира кандидатурата на бившия министър-председател Пламен Орешарски за президент, a бившият министър на транспорта Данаил Папазов за вицепрезидент. 

Още тогава се заговори, че двамата са скритите фаворити именно на ДПС. Ходът е изненадващ за движението, тъй като в историята си до момента то рядко е излизало с подкрепа за кандидат-президент на първи тур и обичайно изчаква балотажа.

Гледайте във видеото как Пламен Орешарски коментира, че може да получи официалната подкрепа на ДПС, а цялото интервю на Диана Найденова с кандидата за президента гледайте тази събота в „Събуди се”! 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпратите и снимки, видеоматериали или текстови сигнали.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"