Шеги и закачки между Клинтън и Тръмп след последния дебат

Шеги и закачки между Клинтън и Тръмп след последния дебат
Източник: btvnovinite.bg
A A+ A++ A

Топли чувства демонстрираха един към друг Хилари Клинтън и Доналд Тръмп само ден след острите телевизионни дебати помежду им. Двамата присъстваха заедно на благотворителна вечеря, която премина в добродушни шеги и закачки, предаде бТВ.

На двамата бяха отредени места почти един до друг. От трибуната Тръмп призна, че преди вечерята двамата са имали лек инцидент: „Преди да дойдем тук, Хилари ме бутна и ми казва, „Пардон, извинете”. А аз много учтиво й отговорих - ще поговорим за това след като вляза в Овалния кабинет”.

 В отговор Хилари елегантно се заяде с опонента си за нежеланието му да приеме демократичния избор за президент: „Впечатляващо е, че съм на трибуната след Доналд. Аз не мислех, че той може да приеме такъв мирен преход”.

Известният с острия си език милиардер не пожали и жена си. Тя стана за смях, след като в една реч произнесе цял абзац, преписан от реч на Мишел Обама преди години: „Мишел Обама произнася реч и всички я оценяват. Фантастично! Съпругата ми Мелания произнася същата реч и всички правят проблем от това”.

Тръмп развесели публиката и с признанието си, че скромността е най-ценното му качество.

#Хилари Клинтън #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"