Обявиха Станислав Владимиров и Чавдар Събев за спортисти на Варна за септември

Обявиха Станислав Владимиров и Чавдар Събев за спортисти на Варна за септември
Източник: Innomotion Sports
A A+ A++ A

 

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев спечелиха традиционната анкета на сайта Народен спорт „Спортист на Варна“ за месец септември. Двамата събраха над 43% от гласовете на читателите на медията и днес получиха своите награди на церемония в Арт салона на Радио Варна“, предаде БГНЕС.

За Владимиров и Събев това е първо сериозно признание, което те заслужиха заради отличното си представяне в рали „Сливен“ 2016 и втората поредна победа, която завоюваха в клас RC3. „Искам да благодаря на всички, които стоят зад нас, защото това е успех за целия отбор и спонсорите ни. Благодаря и на тези, които дадоха своя глас за нас и са причината да спечелим това престижно отличие. Надявам се, че през следващата година ще продължим да радваме почитателите на автомобилните спортове с добри резултати“, сподели по време на церемонията Станислав Владимиров.

Екипажът на Иномоушън Рейсинг изпраща изключително успешен дебютен сезон. Владимиров и Събев спечелиха шампионата за млади пилоти носещ името на легендарния български пилот Тодор Славов, триумфираха в клас RC3 след две победи в ралитата „Твърдица-Елена“ и „Сливен“, а в генералното подреждане на националния шампионат са на престижното пето място.

„След този изключителен сезон на Станислав и Чавдар за нас започва истински тежката работа – да намерим партньори, които да ни подкрепят в нашето желание да сменим остарелия автомобил Опел Астра, с някой от популярните модели от клас R2. Вярвам, че нашето желание да се развиваме ще бъде оценено и на старта на шампионата догодина ще бъден на борда на една конкурентна и модерна машина“, обобщи плановете на отбора мениджърът Владимир Гатев. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"