Проучване: Най-много ще гласуват за Цачева, ген. Радев е след нея

Проучване: Най-много ще гласуват за Цачева, ген. Радев е след нея
Нова телевизия
A A+ A++ A

21,7 на сто от всички анкетирани и 32 на сто от вероятните гласували биха дали вота си за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, а за подкрепения от БСП ген. Румен Радев - 14,8 на сто от всички и 22% от вероятните гласували. 

Това показва проучване на Центъра за анализи и маркетинг, направено сред 1009 души. То е проведено по домовете на участниците между 15 и 22 октомври. То е част от собствената изследователска програма на Центъра за анализи и маркетинг.

Красимир Каракачанов би получил 6,4 на сто от всички и 9,1% от вероятните гласували, Ивайло Калфин - 4,9 на сто от всички и 6,3 на сто от вероятните гласували, Трайчо Трайков - 4,5 на сто от всички и 5,6% от вероятните гласували.

Според изследването Веселин Марешки биха подкрепили 4,2 на сто от всички и 5,3 на сто от вероятните гласували, Татяна Дончева - 3,3 на сто от всички и 4,5 на сто от вероятните гласували, а за Пламен Орешарски - 1,2 на сто от всички и 2,8 процента от вероятните гласували.

Жорж Ганчев би получил 1% от всички гласове или 1,4 на сто от вероятните гласували. 

 

 

 

 

Проучването е на Центъра за анализи и маркетинг, направено сред 1009 души. То е проведено по домовете на участниците между 15 и 22 октомври. То е част от собствената изследователска програма на Центъра за анализи и маркетинг и е финансирано от Центъра.

#21

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »