СДВР търси връзка между двете атаки срещу модна къща „Агресия”

СДВР търси връзка между двете атаки срещу модна къща „Агресия”
http://www.informo.bg/
A A+ A++ A

От момента на получаване на сигнала за пожара в магазин „Агресия”, се работи. Проверява се и възможността за връзка между двете събития. Това заяви старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР, пише БГНЕС.

Екипът е от достатъчно добре подготвени служители, включително и такива, които в момента работят и по първия случай, така че всички неща са взети предвид, но тъй като има образувано досъдебно производство не можа да съобщи повече подробности, за да не попречи на разследването.

Относно смъртта на Александър Антов - шеф на модна къща "Агресия", Маринов съобщи, че се работи по основните версии, които още тогава бяха споменати.

"За съжаление това са престъпления, които са планирани добре и някой път отнема повече време за разкриването им. Виждате има убийства, които се разкриват след две, три, пет години и повече, но това не означава, че ние сме спрели работа по тях", коментира Маринов. Той каза също, че има непрекъснат контакт с дъщерята на шефа на "Агресия" още от убийството на баща й. Екипът, който работи по случая е мотивиран и работи максимално. Тя не е съобщавала за заплаха към себе си.

БГНЕС припомня, че Александър Антов беше убит през януари 2016 г. около 18.00 часа в гориста местност край Бистрица. Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в главата.

#директор на СДВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »