В Индия бизнесмен подарява на служителите си автомобили и апартаменти като празнични бонуси

В Индия бизнесмен подарява на служителите си автомобили и апартаменти като празнични бонуси
www.cleves.bg
A A+ A++ A

Индийски бизнесмен в диамантената индустрия изненада своите подчинени с щедри бонуси. По случай свещения индийски празник Дивали този уикенд Савджибхай Долакиа, който притежава фирма за износ на диаманти в град Сурат, обяви, че ще раздаде 1260 коли, 400 апартамента, както и скъпи бижута на своите служители, пише БГНЕС.

„Нашата цел е всеки наш служител да има свой дом и автомобил в рамките на следващите пет години. Така че ние решихме да дадем като подаръци коли, жилища и бижута“, каза Долакиа, собственик на „Харе Кришна експортс“.

По неговите думи възнагражденията отговарят на изключителното представяне и отдаденост на служителите му през последните пет години.

Очаква се всички подаръци да са на стойност от около 500 млн. рупии, или 7 млн. долара. За момента все още не е ясно колко души ще получат бонусите. Във фирмата работят общо 5500 души.

Това не е първият път, в който „Харе Кришна експортс“ раздава скъпи подаръци. През 2014 г. фирмата подари 491 автомобила и 207 апартамента на свои служители. /

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »