Осъдиха бившия на Боби Кристина на 36 млн. долара

Осъдиха бившия на Боби Кристина на 36 млн. долара
Източник: Kliuki.ws
A A+ A++ A

 

Ник Гордън, който бе приятел на дъщерята на американската певица Уитни Хюстън Боби Кристин Браун, ще трябва да плати 36 милиона долара по делото за неговата възможна съпричастност към смъртта й, предаде БГНЕС.

Двайсет и две годишната Браун почина в болница на 26 юли 2015 година, след като близо шест месеца лекарите се бориха за живота й. На 31 януари същата година тя беше докарана в интензивното отделение в Атланта, щата Джорджия, след като беше намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения ѝ дом. Семейството на Боби Кристина Браун обвини партньора ѝ Никълъс (Ник) Гордън за смъртта ѝ. Браун е единствената обща дъщеря на Боби Браун и покойната Уитни Хюстън.

Роднините на Браун обвиниха Гордън, че той би могъл да има отношение към смъртта на девойката, защото може да й е осигурявал наркотици. Те поискаха от него 50 милиона долара. Освен това в иска се твърдеше, че е теглил пари от сметката на Браун, докато тя е била в кома и е присвоил нейни вещи. Обвинения за убийството на дъщерята на Хюстън не бяха повдигнати на младия мъж. Гордън не се появи на едно от съдебните дела и не изпрати адвоката си.

Съдията Бедфорд призна Гордън за виновен в неуважение към съда и той автоматично загуби делото. Както заяви адвокат на роднините на Браун, семейството е доволно от присъдата. 

#Ник Гордън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"