"Левски" надделя над Славия

"Левски" надделя над Славия
БТВ
A A+ A++ A

"Левски" надделя с 1:0 над Славия в среща от 17-ия кръг на Първа професионална футболна лига и прекъсна негативната серия от два последователни мача без победа. "Сините" останаха на втора позиция с 37 точки, на 6 точки зад лидера "Лудогорец", който е с мач по-малко, информира БТВ.

След равностойно първо полувреме без почти никакви опасности и пред двете врати домакините натиснаха след почивката и стигнаха до успеха.

2111240842.jpg
Снимка: Lap.bg

"Левски" стигна до първия по-добър шанс в 49-ата минута, когато Веселин Минев центрира от ляво към непокрития в малкото наказателно поле Бабатунде Адениджи, който овладя, но стреля над целта.

В средата на полувремето Мехди Бурабия шутира силно от около 25 метра, но Георги Петков изби. Ключов момент за развитието на двубоя дойде в 69-ата минута. Сердер Сердеров репликира решение на рефера Николай Йорданов, а след като му беше показан жълт картон той удари съдията по ръката и веднага Йорданов му показа втори жълт и червен картон.

2111240841.jpg
Снимка: Lap.bg

С човек повече "сините" стигнаха до победата. В 83-ата минута резервата Хеан Деса центрира добре от дясно и Мехди Бурабия отблизо засече от въздуха в мрежата на Петков.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници