Погба: Интересуваше ме само футболът, нищо друго

Погба: Интересуваше ме само футболът, нищо друго
Източник: Луд Спорт
A A+ A++ A

Документално най-скъпият футболист в света Пол Погба разкри изключително интересни подробности за това как е съумял да постигне високо ниво и да се превърне в звезда. 

От ненужен в Юнайтед преди едва четири години в момента той е най-скъпият актуален футболист на планетата и то средствата за трансфера му бяха платени именно от "червените дяволи", които осъзнаха грешката си, че са го изпуснали без пари. През лятото тимът хвърли за него 89 милиона паунд, пише sporta.bg.

В интервю пред "Скай Спортс" Пол разкри тайната за неговия успех.

"Семейството ми винаги ми е помагало. Имах хора около мен, които винаги ме подкрепяха и окурaжаваха. Не съм израснал в най-добрата обстановка, напротив. Живеех в лишения и трудности. Не съм бил по лъскавите неща. Спал съм с моите братя в едно легло и не винаги ми е било лесно в живота. Именно това ме мотивираше да направя нещо, за да го променя". 

"Не се интересувах от момичета, а само от футбол. Само футбол и нищо друго! Просто му се наслаждавах през цялото време. Исках да стана професионалист и това бе най-голямата ми мечта през детството ми. Не исках нищо друго освен това и се радвам, че успях".

Тази вечер Пол Погба обаче за пореден път страда със своя Ман Юнайтед. Франсето не успя по никакъв начин да помогне на своя клуб, който стигна само до 1:1 при визитата си на Евертън. Ибрахимовиуч изведе 'червените дяволи" напред в 42-ата минута, но в 89-ата Лейтън Бейнс попари гостите с попадение от дузпа.

#Пол Погба #Скай Спортс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"