Терор в столичен квартал, десетки автомобили с нарязани гуми

Терор в столичен квартал, десетки автомобили с нарязани гуми
Нова телевизия
A A+ A++ A

Десетки автомобили в столичния квартал „Манастирски ливади” осъмнаха с нарязани гуми. Инцидентът е станал на 1 декември. Потърпевшите са доста. Полицията е информирана.

„Тръгнах за работа и видях, че гумите са нарязани. В първия момент видях осем, след това се оказа, че са 10 коли. Бяха по протежението на цялата улица”, заяви един от потърпевшите. Той допълни, че записите от охранителните камери са дадени на полицията, съобщава Нова телевизия.

На записите се виждат се две момчета – едното реже гумите, а другото вероятно е следяло дали идват хора.

Потърпевшите се оплакаха, че щетите са за над 400 лева.

Хората в района се притесняват, че може да се случи и нещо по-страшно, ако извършителите, които са въоръжени с нож, в този момент се засекат с някои от живущите. „Може да започнат да палят и колите”, допълниха те.

„Задържани към момента няма. Водим издирвателни действия. Жалбите, пуснати в полицията, са девет”, каза началникът на 6-о РПУ. По думите му колите не са били неправилно паркирани, което да е мотив за случилото се.

Подобен случай е имало преди време в квартал „Красно село”, но тогава е било целенасочено. Извършителят е бил задържан и пуснат, тъй като е имал психически проблеми.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »