Бритни Спиърс отпразнува шумно 35-ия си рожден ден на сцената в Стейпълс сентър

Бритни Спиърс отпразнува шумно 35-ия си рожден ден на сцената в Стейпълс сентър
Източник: SNews.bg
A A+ A++ A

Бритни Спиърс бе изненадана с торта и серенада от фенове, докато празнуваше 35-ия си рожден ден на сцената в "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис през уикенда, съобщи Контактмюзик. Водещият Райън Сийкрест бе организирал специално честване за певицата, предаде БТА, цитирана от Дарик.

Бритни зарадва феновете с изпълнение на някои от най-големите си хитове, сред които Baby, One More Time, Stronger, I'm Slave 4 You и Toxic. Тя носеше бял плетен тоалет с ръкави, украсени с пера, черни гащи, мрежест чорапогащник и високи ботуши.

Спиърс изпълни също песни от новия си албум Glory и покани на сцената певицата Тинашей, която за пръв път изпълни на живо песента Slumber Party. По средата на шоуто Сийкрест се появи на сцената и поднесе на Бритни триетажна торта с глазура в черно и розово и с буквата "В", докато танцьори и публиката пееха Happy Birthday.

"Благодаря за приветствията за рождения ми ден", се казва в послание на певицата, качено в Instagram след концерта. "Вечерта бе страхотна. Обичам ви". Малко преди шоуто Сийкрест разкри, че е подготвил нещо за рождения ден на Бритни. "Това е нейният рожден ден, а когато човек има рожден ден, трябва да има нещо впечатляващо", каза той. "Ще има подарък или торта". Сред участвалите в концерта изпълнители бяха също Джъстин Бийбър, "Фифт хармъни" и Бруно Марс.

 

#Бритни Спиърс #Райън Сийкрест #Джъстин Бийбър #Бруно Марс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »