В Хасково бездомни кучета нападат жена вече за втори път

В Хасково бездомни кучета нападат жена вече за втори път
Нова телевизия
A A+ A++ A

Млада жена от Хасково ще изкара два месеца на легло, след като беше нападната от бездомни кучета. Това се е случило в парк до детска градина. По стълбите в парка на квартал "Македонски" в града всеки ден минават стотици хора, които водят децата си в близката детска градина, но не всички стигат безпрепятствено, съобщава Нова телевизия.

След вчерашната си разходка, в следващите два месеца Виолета Христова ще остане вкъщи на легло. Докато вървяла по стълбите, я нападнали кучета. С огромни усилия Виолета отишла на лекар.

"Цялото възстановяване трае около два месеца. Този инцидент не се случва за първи път, а за втори. При първото нападение водех сина си на детска градина. Тогава се разминахме само с уплаха. детето изпадна в шок, разкрещя се. Този път обаче бях сама, спънах се и паднах. Кучетата тръгнаха отново към мен. Изправих се много трудно и едва отидох до болницата и там лекарите установиха, че имам счупени прешлени", разказа за "Здравей, България" пострадалата Виолета Христова. 

Тя се радва, че с нея не са били 6-годишният й син и 3-месечното й бебе.

"Човек трябва да минава през парка към детската градина въоръжен. Няма друг начин",коментира съпругът на Виолета. 

След инцидента от община Хасково се извинили на младата жена. 

Виолета апелира бездомните кучета да бъдат прибрани в приют. В града обаче такъв приют няма. Очаква се такъв да бъде изграден най-рано догодина.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »