Пиян налетя на два пъти на малолетна в Горни Дъбник

Пиян налетя на два пъти на малолетна в Горни Дъбник
Източник: policecare.ru
A A+ A++ A

Районната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу 59-годишния Явор Р. за блудство с малолетно момиче, не навършило 14-годишна възраст, съобщават от ведомството.

Престъплението е извършено с употреба на сила на 13 юли т.г. в плевенското село Горни Дъбник. Същият ден обвиняемият употребил значително количество алкохол и около 14.00 ч. излязъл да се разходи в централната част на селото.

Покрай него случайно преминало пострадалото момиче и той решил да извърши блудствени действия спрямо нея. След като тя отказала да говори с него, той се скрил в храсти край пътя и я изчакал да се върне от близък магазин. В момента, в който малолетната минала покрай храстите, обвиняемият изскочил и я хванал, започнал да я опипва като се опитал да я събори на земята, но не успял.

Последвало второ нападение, но момичето носела бутилка с безалкохолна напитка, с която го ударила по главата, успяла да се отскубне и да извика за помощ. Две жени чули пострадалата и й се притекли на помощ. Обвиняемият е осъждан и в момента е в Плевенския затвор. Предстои делото да бъде разгледано от съда в Плевен.


#Плевен #блудство #бутилка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »