Звезден бунт срещу Тръмп

Звезден бунт срещу Тръмп
A A+ A++ A

На втория ден от президентския си мандат Доналд Тръмп нарече журналистите "безчестни". Администрацията от своя страна обвини медиите, че лъжат за броя на хората, присъствали на церемонията по встъпването в длъжност. 

След като обвини медиите, че лъжат, Доналд Тръмп предупреди репортерите, че ще платят висока цена за нечестността си. Според него множеството на церемонията по встъпването му в длъжност стигало чак до монумента Вашингтон, въпреки че на снимките и кадрите от мястото се виждат огромни празни места, информира Нова телевизия. 

Известни холивудски актьори и певци също изразиха своето недоволство. 

„Няма да позволим нашите тела да бъдат притежавани или контролирани от мъжете в управлението или където и да е. Няма да позволим нашите чувствителни души да бъдат тъпкани. Искаме най-доброто за всички американци – без омраза, без фанатизъм, без регистър за мюсюлманите. Ние ценим образованието, здравеопазването, равенството”, заяви Алиша Кийс.

На протест пред "Тръмп тауър" в Ню Йорк в нощта преди клетвата му, други звезди също показаха неодбрението си за новия президент.

Алек Болдуин, който играе Доналд Тръмп в комедийно шоу по NBC, влезе в образ и се шегуваше с информациите за руски компромати за новия президент.

#протест #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"