Нинова: Борисов се отрича от ДОСТ и ДПС, но е в задкулисни коалиции и с двете

Нинова: Борисов се отрича от ДОСТ и ДПС, но е в задкулисни коалиции и с двете
Източник: Фактор
A A+ A++ A

„Борисов днес се отрича от ДОСТ и ДПС, но той вече беше в задкулисни коалиции и с двете – с ДОСТ на президентските избори, а с ДПС по време на последния си мандат. С техните гласове се взеха най-важните решения в парламента. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала в Благоевград, пише Труд.

Тя посочи, че Борисов се отрича от ДОСТ, но докато прави изказването, медиите гърмят, че Томислав Дончев се среща с близък до ДОСТ човек. Коалициите на ГЕРБ и ДПС бяха скрити и задкулисни. В последния парламент най-важните решения Борисов взе с гласовете на ДПС и управлява най-вече с тяхната подкрепа. Коалициите на БСП с ДПС винаги са били явни и публични и сме си понасяли последиците от това два пъти. Взехме си урок. Трети път няма да има“, заяви председателят на левицата.

„Още нищо не е решено. На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България“. Това заяви водачът на „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов. „Хората живеят зле и не вярват на управляващата класа и синджир лъжи- на това, което поколения политиците говорят“, каза още той. Томов подчерта, че доходите са под нивото на бедност. „Отвратително е, че България се управлява от 10 семейства, на които не им пука за нищо“, допълни той. „Аз повярвах на Корнелия Нинова и съм поразен колко се е развила, каква енергия има и силата да се справи с най-тежките проблеми, които има нашата нация“, коментира Тома Томов.

#ДОСТ #ДПС #БСП #ГЕРБ #Корнелия Нинова #Бойко Борисов #Томислав Дончев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »