Уговорени мачове скарали Ераносян и Камбуров

Уговорени мачове скарали Ераносян и Камбуров
YouTube/Kanal 3
A A+ A++ A

Фенове на Локомотив (Пловдив) от няколко дни коментират интересна версия за разрива, който настъпи в клуба и доведе до оставката на Едуард Ераносян. Част от запалянковците са убедени, че отборът е бойкотирал треньора на стадион "Георги Аспарухов" при загубата с 0:5 от Левски, а това е станало с негласното одобрение на Мартин Камбуров. Според слуховете голмайсторът и треньора му от шампионския сезон през 2004 година имали търкания относно съмнения, че някои от резултатите на "черно-белите" са напомняли за времената, когато начело на клуба беше Коко Динев, предаде Sporta.bg.

Естествено всичко това е в сферата на фенския фолклор но е факт, че преди две години и половина Камбуров и играещият помощник-треньор Александър Тунчев бяха привиквани на разпит от полицията заради съмнения в манипулиране на мачове.

Голмайсторът имаше участие в букмейкърски пункт в родния Свиленград, който се управляваше от негови роднини. Ераносян пък от години е известен с пристрастията си към хазарта и дълги години играеше покер заедно с редица известни футболни личности.

#фенове #Локомотив (Пловдив) #Едуард Ераносян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »