Фермер нахапа жестоко опонент в канибалски екшън в Монтанско

Фермер нахапа жестоко опонент в канибалски екшън в Монтанско
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Селскостопански производител от Монтанско повтори канибалския екшън на Майк Тайсън на боксовия ринг. В кръчмарска схватка фермерът потроши противника си и отхапа ухото му, съобщиха от полицията в Монтана, пише Труд.

Кървавата битка се разразила преди полунощ в четвъртък срещу петък в село Громшин. Фермерът Стоян М. – Тани и 21 годишният Иван  Е. от врачанското село Манастирище се скарали, свадата се нажежила и пламнал бой. С мощни удари Тани надделял над противника си и го проснал на земята. Преди това обаче отхапал и част от дясното му ухо.

Свидетелите на боя подали сигнал в Областната дирекция на МВР и в селото пристигнала полиция. Пострадалият мъж е транспортиран в болницата в Монтана, където освен отхапаното ухо, медиците установили, че има счупен глезен на левия крак. Иван Е. е настанен на лечение без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

„Иван работи на строителна борса, не е лошо момче, но има тежко пиянство. Прекали ли с чашките, сам си търси белята. Тоя път обаче си намери майстора!”, коментираха в селото.  През юни 1997 г. в боксов мач Майк Тайсън отхапа ухото на противника си Ивендър Холифийлд, заради което бе дисквалифициран и лицензът му бе отнет. Боят обаче влезе в историята на бокса, а понякога се разиграва и на демонстрационни и шоу срещи на ринговете.

#МВР #монтанско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »