Джулия Робъртс предупреди бъдещия татко Клуни, че отглеждането на деца е "проба-грешка"

Джулия Робъртс предупреди бъдещия татко Клуни, че отглеждането на деца е "проба-грешка"
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Джулия Робъртс предупреди бъдещия татко Джордж Клуни, че отглеждането на деца е буквално "проба-грешка и ужасно много сълзи". Тя отправи шеговитото си предупреждение към Клуни по време на участието си в комедийното предаване на Елън Дедженъръс, след като бе запитана дали може да му даде съвет. Особено предвид факта, че самата тя също има близнаци (Финуес и Хейзъл), както и един по-малък син Хенри, предаде Дарик.

"Джордж Клуни и съпругата му Амал са страхотна двойка и мисля, че не им трябва съвет нито от мен, нито от когото и да било друг", категорична бе звездата.
 
"Все пак... нали знаете, че никой не е до вас в 3 сутринта, когато просто заставате и започвате да се чудите какво правите, откъде дойдоха те, няма ли вече да си ходят. След това се връщате в реалността, осъзнавате се и разбирате, че родителството е просто една поредица от проба-грешки и ужасно много сълзи", каза Робъртс.

"Но въпреки това е прекрасно", категорична е актрисата. 56-годишният актьор и 39-годишната му съпруга очакват близнаци идния месец. И за двамата това ще са първи деца.

#Джулия Робъртс #Джордж Клуни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"