Слави обяви дати за второ събеседване с кандидатите за политици

Слави обяви дати за второ събеседване с кандидатите за политици
A A+ A++ A

На 13 и 14 май Слави Трифонов ще проведе второ събеседване с българите, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система, инициирана от шоумена. Това съобщи Трифонов в писмо до медиите: "Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.


Прочети повече Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, сред тях има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт. Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система."


Припомняме, че на своята Facebook страница в три последователни дни (2, 3 и 4 февруари) Слави Трифонов излъчва "събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас". По-рано през януари водещият и неговият екип обявиха, че общо 3 777 души са изявили желание да участват в евентуален политически проект. "Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", поясни Слави Трифонов.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"