Бербатов отказа да се завърне в националния отбор

Бербатов отказа да се завърне в националния отбор
Новото попълнение на „Фулъм“ говори пред български журналисти в понеделник, като категорично заяви, че няма намерение да се завърне в националния отбор по футбол. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Любослав Пенев положи всички усилия да ме върне, но изборът, който направих за националния отбор, си остава, заяви българският футболист Димитър Бербатов.

Новото попълнение на „Фулъм“ говори пред български журналисти в понеделник, като категорично заяви, че независимо от усилията на националния селекционер да го привлече отново при Лъвовете, решението му да не играе за България остава без промяна, предаде БГНЕС.

„Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Дори оставям настрана нещата, които бяха. Любослав Пенев единствен от всички направи всичко възможно да се чувствам добре и да видя, че ме желае. Виждахме се поне два пъти, и то като приятели. Обсъждахме, но в крайна сметка изборът, който съм направил преди, си остава“, подчерта Бербо.

„Две години не съм бил в националния отбор, имам изградени навици на живот, тренировки. Времето ми отминава, време е да търсите някой друг. Надявам се да го намерите. Знам, че момчетата ще се справят и без мен. Бях казал на Пенев, че мога да си променя мнението. Снощи се видяхме и обсъдихме нещата. Решението ми остава и затова мога да им желая само успех“, каза още Димитър Бербатов на пресконференция в София.

#Любослав Пенев #Димитър Бербатов #Фулъм #Националния отбор по футбол #България #София #Бербо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"