До 50 000 лв. потребителски кредит без поръчител от Societe Generale Експресбанк

До 50 000 лв. потребителски кредит без поръчител от Societe Generale Експресбанк
A A+ A++ A

Кредит „Експресо" със специална промоция до края на ноември и бонус нова кредитна карта от банката

Без изискване на поръчител, промоционален лихвен процент, дълъг период на изплащане и сума до 50 000 лева за потребителски кредит „Експресо" предлага Societe Generale Експресбанк от септември 2012 г. Банката не събира такса за кандидатстване и управление на кредита. Промоцията по кредит „Експресо" е валидна до края на ноември 2012 г.

„В повечето случаи прибягването до теглене на банков кредит е стресов момент за потребителите, особено когато е свързан със спешни текущи нужди. Допълнително притеснение внасят и условията, на които клиентът трябва да отговаря, за да му бъде отпуснат заема. Ето защо ние желаем максимално да облекчим своите клиенти и да бъдем техен партньор в подобни ситуации, предлагайки им олекотени условия за кандидатстване и използването на кредит „Експресо" за всякакви нужди. Едновременно с това банката не изисква поръчител и свежда до минимум таксите за отпускане на заема", заяви Наталия Лакова, мениджър „Кредитни продукти" в банката.

Като бонус към кредит Експресо, Societe Generale Експресбанк предлага кредитна карта без такса за първата година, която защитава покупките на клиента от повреда, кражба или загуба.

За първи път на пазара клиентите могат да се възползват от гаранция «Най-добра цена» - в случай, че закупената стока, платена с картата, е с по-ниска цена в друг магазин, разликата ще бъде възстановена. Новата карта предлага още защита на онлайн плащанията 3D секретен код, помощ при пътуване в чужбина и застраховка „Злополука".

Желаещите да ползват услугите на банката могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – живото застрахователната компания Sogelife България.

Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.

Банката е носител на множество награди, сред които "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Societe Generale Експресбанк - 'BBB+' със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

- 99.74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;

- 52 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;

- 173.2 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;

- 3.5 милиарда лв. общ обем на активите;

- 150 офиса;

- повече от 360 000 клиенти.

www.sgeb.bg

ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА АНГЛИЙСКИ

#Наталия Лакова #жилищен кредит #кредит #Societe Generale Expressbank #Societe Generale Експресбанк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »