Дон Вито и Дон Бойко

Дон Вито и Дон Бойко
A A+ A++ A

От няколко години все повече холивудски актьори пристигат в България, за да снимат къде касови продукции, къде не толкова. Няма защо да се лъжем – съображенията им са предимно бюджетни.

Последно тази седмица в София кацнаха звездата от „Криминале" и „Треска в събота вечер" Джон Траволта и легендарният Робърт Де Ниро, получил първият си „Оскар" през далечната 1974 г. за ролята на младия „кръстник" Дон Вито Корлеоне.

Въпреки краткия си престой на българска земя, Де Ниро и Траволта все пак намериха време за „работна вечеря" с премиера Борисов и министъра на културата Вежди Рашидов, на която дори си хапнаха шопска салатка и пийнаха нашенско вино. Оферта, на която не можеш да откажеш!

Реално нищо не забранява на министър-председателя на една държава да си урежда срещи с известни личности, до които обикновените фенове само мечтаят да се докоснат - същите тези фенове, които чакаха Де Ниро на летището с надежда за автограф и останаха разочаровани.

Бойко Борисов обаче ще си има за спомен снимка с легендата, на която и двамата се усмихват широко.

Дали обаче усмивката на премиера няма да изчезне по-бързо от сицилиански гангстер от местопрестъплението, ще разберем най-късно на следващите избори.

ТАЗИ СТАТИЯ НА АНГЛИЙСКИ

#Робърт де Ниро #Джон Траволта #Бойко Борисов #Вежди Рашидов #министър-председател на България #Холивуд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"